2012.03.02.
15:01

Írta: Flasztimill

Youth in Revolt (2009)

YR2.JPG

Youth in Revolt (2009)

Írta: Gustin Nash; C.D. Payne regénye nyomán

Rendezte: Miguel Arteta

Sztori: Nick Twisp egy szociálisan diszfunkcionális tinédzser, akinek aktuális célja, hogy elveszítse szüzességét. Sheenie Saunders pedig a kiszemelt lány, akiért mindent megtesz, ami csak tőle és Francois nevű alteregójától kitelik.

Kis költségvetés, nagyon szép képek, remek színészek, ötletesség, és egy jó adag szürreális / fekete humor.

Jó zene.

Remek szórakozást nyújt ez a kis film. Annak ellenére, hogy Michael Cera és amikben eddig szerepelt ( Juno, Scott Pilgrim ) nem tartoznak a kedvenceim közé. Itt viszont, ahogy felbukkan Francois rögtön elkezdtem értékelni végre a játékát. Még arra is figyeltek az alkotók, hogy a két karakter szeme színe se legyen ugyan olyan ! Őszintén remélem, hogy pár éven belül valaki ad neki lehetőséget egy pszichopata megformálására, mert jól állna neki, én meg kíváncsi vagyok, hogy másfél órán keresztül is letudna-e ennyire kötni !

YR1.JPG

Zach Galifianakis most sem hazudtolja meg magát, ismét suttyó hülyét alakít, neki viszont ez még soha nem okozott problémát.

A vége főcímet pedig érdemes végignézni, mert ott tovább peregnek az események!

Az elején nagyon féltem, hogy kapok egy Juno típusú erőltetett marhaságot, de szerencsére nem ez történt, így bátran ajánlom mindenkinek, aki még nem látta és ajánlom újranézésre annak aki régebben látta !

7,6/10

IMDb

YR3.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: rövid vígjáték romantikus youth in revolt

A bejegyzés trackback címe:

https://filmcompass.blog.hu/api/trackback/id/tr484204001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása