2012.06.24.
16:21

Írta: Flasztimill

Sorozat saláta nyárra

Itt a nyár és a hőség, a hosszadalmas, figyelmet igénylő filmek könnyen megterhelhetik az emésztőrendszert, íme egy válogatás, néhány általam igen kedvelt sorozatból, melyek kíméletes szórakozást nyújtanak és nem terhelik meg a szervezetet.

Red Dwarf

250px-Red_Dwarf_logo.pngAngol sorozat. Lister 3 millió éves sztázisból felébredve azon kapja magát, hogy ő az utolsó ember a Red Dwarf nevű űrhajó fedélzetén. Társai a mindennapokban: a fedélzeti számítógép, Rimmer (volt szobatársa) hologramja és a 3 millió év alatt a macskájából kifejlődött humanoid Macska, majd csatlakozik hozzájuk a felettébb hűséges Cryton, egy android.

IMDb

 

 

 

 

The IT Crowd

the-it-crowdb.PNGAngol sorozat. Egy nagyvállalat pincéjében dolgozgat a cég két technikusa, Roy és Maurice. Egy napon a cég vezetősége úgy dönt, hogy egy számítástechnikai analfabéta (de vonzó) nőt neveznek ki főnökükké.

 

IMDb

 

 

 

 

  

Arrested Development

arrested.jpgAmerikai Sorozat. Miután lecsukták a Bluth család fejét, Michel-ra marad a feladat, hogy összetartsa őket, sőt, esetenként, hogy saját maguktól is megvédje őket. A családtagok: Idősebb George Bluth, a letartóztatott fater, csaló, megrögzött hazudozó és az ő ikertestvére Oscar, füves vén majom szerelmes testvére feleségébe és Buster vérszerinti apja, Lucille Bluth alkoholista, önző nemtörődöm anya. Michael fia George-Michael (szerelmes az unokahúgába Maeby-be); Lindsay (Michael húga) nemtörődöm, elkényeztetett picsa, férje Tobias, nemi identitászavaros, színész wannabe, az ő lányuk Maeby rafkós tini csaj. Gob (Michael bátyja) nemnormális hülye, egyébként "bűvész"; Buster (Michael kisöccse) szinte biztosan fogyatékos. Ember legyen a talpán, aki családot tud kovácsolni ilyen emberekből!

Sajnos csak 3 évad, úgyhogy extra könnyű.

IMDb

 

 

Better OFF Ted

BetterOffTed_S1b.JPGAmerikai sorozat. Ted a Veridian Dynamics kutatási és fejlesztési osztályának vezető helyettese. Az ő dolga, hogy minden gördülékenyen működjön. Ez nem mindig könnyű, mert a két legjobb tudós Phil és Lem úgy viselkednek, mint egy házaspár, az osztályvezető Veronica (Portia de Rossi, Lindsay az Arrested Developmentből) egy szívtelen, számító dög folyamatosan elveibe ütköző utasításokat ad neki, az osztályon dolgozó Lindával közös vonzalom van kialakulóban, de nem meri bevállalni kislánya miatt, akit egyedül nevel.

 

IMDb

 

 

 

 

Community

community-show.jpgAmerikai sorozat. Ez az aktuális kedvenc! A legjobb sorozat, amit manapság gyártanak! Greendale Community College a gyűjtőhelye a furábbnál furább embereknek. A legnagyobb érdeme a sorozatnak a bátorság, hogy csináltak pl. egy epizódot, amihez super mario stílusú animációt használtak, és a nagyon kreatívan beleszőtt végtelen mennyiségű filmes utalás! Arról már ne is beszéljünk, hogy az egyik szerepet (Senor Chang) Ken Jeong játsza, aki nem más, mint Mr. Chow a másnaposokból!

 

IMDb

 

Abed a Community-ből, mint Batman

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat community vígjáték better off ted red dwarf IT crowd Arrested Development

A bejegyzés trackback címe:

https://filmcompass.blog.hu/api/trackback/id/tr154608085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása